جامعة‌ شیفیلد البریطانیة‌ تمنح جائزة‌ أكادیمیة‌ ڵاحد طلاب جامعة‌ سوران في مرحلة‌ الدكتوراه

Tarq Salman

الباحث واڵاكادیمي المتمیز في جامعة‌ سوران السید "طارق سلمان لفتة‌" والتدریسي في كلیة‌ التربیة‌/ قسم العلوم العامة‌، وطالب الدكتوراه في جامعة‌ شیفیلد البریطانیة‌، یحصل علی جائزة أكادیمیة‌.

بجهود متمیزه‌ وعمل دۆوب استطاع الباحث أن یحصل علی الجائزه‌ اڵاكادیمیة‌ السنویة‌ لجامعة‌ شیفیلد لسنة ‌(2017) والتي تمنحها الجامعة‌ للطالب والباحث المتمیز.

ومن الجدیر بالذكر أن الطالب قد حصل علی الجائزة‌ السنویة‌ لتمیز نشاطاته اڵاكادیمیة‌، إذ استطاع الباحث عرض برنامجه

(The leadership development day)(تنمیة‌ المهارات القیادیة‌) ویحصل علی الجائزة‌ المذكورة‌ أنفا، علما أن هذا البرنامج  یختص بتمرین طلبة‌ الدكتوراه علی الثقة‌ بالنفس وتطویر طاقاتهم وكیفیة‌ العمل والتعامل مع الكوادر المتنوعة‌ والمختلفة‌ ، وتقدیم برامج خاصة‌ بطلبة‌ الدكتوراه.

وهذا جز‌و مما نشرتة الجامعة‌ المذكوره‌ أنفا علی موقعها عن الجائزه‌ :

‌ "Many congratulations to MBB PhD student Tareq Omairi who won an award in the Students Union annual Academic Awards ceremony in May 2017. This was the award for Best Student Led Academic Event or Activity, and it was given for successfully creating a program (the Leadership Development Day) for training Doctoral students in the development of self-confidence and the ability to illustrate their skills. He liaised with various teams in the University and got them to take part in this event and work together to deliver training specifically tailored for PhDs. The positive feedback and the high interest of students to join the program has enabled him to get further funding to expand the program and do additional events. "